Shopping Cart

No products in the cart.

Regler

Råd og hints om alufælge
Fælge skal altid testes på en bil inden ventiler eller dæk monteres.  Dette er for at kontrollere, at der er den rigtige boltcirkeldiameter og den rigtige offset/press-in/ET.  Fælge som dem, der er monteret dæk på, accepteres ikke til returnering.  Kontroller samtidig, at fælgene er fri for bremsekalipre, støddæmpere, skærme og eventuel afdækning. Ved slutmontering skal det kontrolleres, at boltene ikke er for lange (spin hjulet for at kontrollere, at de ikke rører ved noget)) eller at lukkede møtrikker ikke er dybe nok (tjek at hjulet sidder godt fast).  Ved montering af fælge kan det være nødvendigt at fjerne styrestifter, skruer, clips og lignende.  Overfladen på både fælgen og bilen skal være ren.  Der må ikke anvendes luftværktøj ved montering af aluminiumsfælge.  Vær forsigtig og brug egnet udstyr ved monteringen, så fælgenes overflade ikke beskadiges under monteringen.  Tilspænding af bolte/møtrikker skal altid ske efter 50-100 km kørsel efter montering af hjul. Det er vigtigt at rengøre fælge regelmæssigt med almindeligt bilopvaskemiddel.  Stærk fælgkant ved forkert brug kan beskadige fælgens overflade/maling.  Fælgkant må ikke anvendes på kromfælge eller fælge med poleret overflade.  Det er vigtigt at polere fælgene, formentlig lige så ofte som bilen, for at gøre rengøringen nemmere og for at passe på fælgens lak og overflade.

Returbetingelser
Der er ingen returret på varer, medmindre dette er aftalt med Mark-Wheels.  Specielt bestilte (standard)varer kan ikke refunderes.  Varer, der er installeret, brugt, ikke i deres originale emballage eller udløbet, vil ikke blive accepteret til returnering.  Det samme gælder for produkter, der deltager i særlige kampagner eller udsalg.  Varer købt for mere end 14 dage siden kan ikke returneres.  Alle varer, der returneres under aftalen, skal have kopi af faktura fra Mark-Wheels.  Mark-Wheels betaler ikke for returfragt.

Garantibestemmelser
Mark-Wheels yder 2 års garanti for fabrikationsfejl på alle fælge, medmindre producenten har en længere garantiperiode dog 12 måneder på lakken, Herefter følges producentens garantibestemmelser.  Garantien beregnes fra salgsdatoen. Eventuelle reklamationer indberettes til din Mark-Wheels-sælger på Mark-Wheels’ reklamationsformular.  Dette skal gøres, så snart et problem er opdaget.  Uden at reklamationsformularen er korrekt udfyldt og indsendt sammen med købskvittering/faktura, vil reklamationen ikke blive behandlet.  Fotos af fælge skal vise skader/problem.  På fælge skal bagsiden af ​​fælgen også renses, så informationen på indersiden af ​​fælgen kan aflæses på billedet.  Forsendelsesomkostninger ved eventuel indlevering af et produkt, der ikke er godkendt som garantisag, skal dækkes fuldt ud af kunden.  Ingen produkter skal indsendes til Mark-Wheels uden aftale herom, kun billeder og klageskema i første omgang.

Følgende forbehold gælder for fælge og er ikke dækket af garantien:
Skader som følge af murbrokker eller andre ydre påvirkninger.
 Skader som følge af forkert brug af værktøj eller forkert værktøj.
 Skader som følge af brug af forkert vaskemiddel eller vask med forkert udstyr.
 Skader, der kan opstå på grund af forkert opbevaring.
 Fælge, der har en poleret, poleret + klar lak og krom overflade må ikke anvendes om vinteren og/eller i perioden med vejsaltning.

MONTERING AF FÆLGE
Når man køber fælge, er man forpligtet til at matche dem til bilen ifølge producenternes katalogparametre. Hvis bilens undervogn er blevet ombygget, repareret eller hvis den er en begrænset version af den givne biltype, kan det betyde, at det ikke er muligt at montere fælge, der normalt passer til den biltype, og Sælger tager ikke ansvar for, at Køber har købt fælge, der ikke passer til hans/hendes bil.
Montering af fælge bør udføres af en fagkyndig person eller et specialiseret værksted, som specialiserer sig i at udføre denne type service. Sælger tager ikke ansvar for en ukorrekt montering af fælge og skader, som kan opstå efterfølgende eller andre negative virkninger.
Før Køber får monteret dæk og fælge sammen, er han/hun forpligtet til at tjekke grundigt, om de indkøbte fælge ikke hæmmer andre af undervognens elementer eller stikker ud af vognens kontur.
Køber skal også tjekke før monteringen om alle fælge er af samme størrelse, om de har den samme afstand mellem boltehuller, fælgoffset (indpresningsdybde) og centreringshul.
Efter kørsel på 50-100 km med de nymonterede fælge, er det nødvendigt at stramme boltene/møtrikkerne på fælgene.