Shopping Cart

No products in the cart.

Privatlivspolitik for markwheels.dk

Markwheels.dk er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside.

1.Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du besøger vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller køber varer fra vores hjemmeside. De personoplysninger, vi indsamler, kan omfatte dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer.

2.Brug af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at behandle dine bestillinger og til at sende dig oplysninger om vores produkter og tjenester, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi vil ikke dele dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at behandle dine bestillinger eller for at overholde gældende lovkrav.

3.Beskyttelse af personoplysninger

Vi tager alle rimelige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring eller sletning. Vi opbevarer dine personoplysninger på sikre servere og beskytter dem ved hjælp af krypteringsteknologi.

4.Opbevaring af personoplysninger

Vi vil kun opbevare dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at opfylde de formål, som vi har indsamlet dem til. Når vi ikke længere har brug for dine personoplysninger, vil vi slette dem eller anonymisere dem.

5.Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om oplysninger om, hvilke personoplysninger vi har om dig, og til at anmode om at få rettet, slettet eller begrænset behandlingen af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og til at trække dit samtykke tilbage.

6.Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at holde dig opdateret om ændringerne.

7.Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på info@markwheels.dk.